Over ons

Zo werkt het

Bij TK Maxx bieden wij onze klanten waarde met een steeds wisselend aanbod van merkproducten en designer items tegen een prijs die tot 60% goedkoper is dan de adviesprijs. De prijzen zijn stukken lager dan de prijzen in de winkelstraat.

 

Echte waarde voor onze shoppers

TK Maxx is een off-price winkel. Voor ons is waarde een combinatie van merk, mode, prijs en kwaliteit. In tegenstelling tot normale winkels doen wij niet aan promotie, uitverkoop of andere acties, wij hebben gewoon grote labels en designerjuweeltjes die 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. De prijzen zijn lager dan de prijzen in warenhuizen of boetieks, elke dag weer.  We zijn ook geen outletwinkel. Een outletwinkel verkoopt doorgaans artikelen van een enkele fabrikant of designer. Wij zijn anders. Wij brengen je grote merken van duizenden fabrikanten en designers uit de hele wereld.

Wij gebruiken de adviesprijs als referentieprijs op onze prijskaartjes om onze shoppers belangrijke informatie over de waarde van een artikel te laten zien. Onze adviesprijzen worden onafhankelijk verkregen van merkeigenaars en onze leveranciers die bewijs van de adviesprijs moeten geven. Wij werken in overeenstemming met de handelsnormen om ons beleid en onze processen te valideren.

 

Wij zijn slimme shoppers, net als jij

Onze inkopers zijn het hele jaar door op jacht naar de hotste merken en designerproducten van het seizoen; van mode voor de hele familie tot accessoires, beautyproducten en home-artikelen.

Wij kopen in bij grote namen, designer labels, topmerken en opkomende merken, maar ook bij designers die bekend staan om hun stijlvolle mode en unieke stukken. Daarnaast laten we ook artikelen speciaal voor ons produceren om onze klanten exceptionele mode en kwaliteit te bieden tegen een ongelooflijke prijs. Onze inkopers kiezen tal van verschillende kleuren, stijlen en stoffen in zodat er altijd ruime keuze is. Onze inkopers zijn opportunistisch en ondernemend. Ze hebben oog voor merken, mode en kwaliteit en kunnen uitstekend onderhandelen. Zo kunnen ze de tegen laagst mogelijke prijzen inkopen en profiteer jij van die besparingen.

Soms, tijdens hun reizen over de hele wereld, kunnen onze inkopers geweldige artikelen die ze vinden niet weerstaan. Wij kopen bijvoorbeeld prachtig glaswerk uit Polen, luxe kasjmier en merino wol uit Italië en hoogwaardige beautyproducten van over de hele wereld.  Wij zijn altijd op zoek naar geweldige merken, mode, kwaliteit en waarde, waar en wanneer dan ook.

 

Weg = Weg

Niet zoals andere retailers die per seizoen inkopen, kopen wij het hele jaar door in. Zo ontvangen wij de nieuwste merk- en designer producten meerdere keren per week. Dus kom regelmatig langs en ontdek de laatste unieke vondsten en designerschatten, alles tot 60% goedkoper dan de adviesprijs uiteraard. Elke TK Maxx winkel ontvangt meerdere leveringen per week met meer dan duizend artikelen per levering. Ons snel veranderende assortiment creëert een de unieke mogelijkheid tot schatzoeken, een ervaring waar onze klanten van houden. Als je iets ziet dat leuk vindt, pak het en laat het niet meer los. We hebben namelijk geen producten in voorraad. Vaak weten winkelmanagers niet eens wat er gaat komen, totdat ze de deuren van de vrachtwagens met de nieuwe levering openen. Ook de hoeveel die we inkopen per merk verschilt elke keer weer En dit is precies wat het winkelen bij ons zo leuk maakt.. Inkopen op verschillende manieren

De meerderheid van de producten die wij verkopen zijn merken die tot 60% goedkoper zijn dan de adviesprijs. Een aanzienlijke korting op de prijzen bij warenhuizen of andere winkels. De meeste artikelen zijn nu in de mode, van het huidige seizoen. Een klein deel is van het afgelopen seizoen of zijn tijdloze klassiekers, ook deze worden aangeboden voor een groot prijsverschil met de adviesprijs. Wij kopen in op veel verschillende manieren, enkele voorbeelden zijn: annuleringen van een warenhuis, een merk dat te veel producten geproduceerd heeft of een goede deal met een leverancier die van zijn assortiment af wil.. Een deel van ons assortiment is speciaal voor ons geproduceerd en een ander deel is ontworpen door onze mode- en stijl experts, Dit laatste is vooral als   de markt niet de juiste waarde heeft voor onze klanten; de juiste combinatie van mode, merk, kwaliteit en prijs.

 

Modernewinkels, zonder franjes

Onze winkels zijn net zo flexibel als wij. We hebben geen muren tussen onze afdelingen zodat we makkelijk kunnen uitbreiden en meer merken kunnen contracteren voor ons assortiment. Hiermee kunnen we snel antwoord geven op de nieuwste trends en de veranderende smaken van onze klanten. We houden van onze lichte en moderne winkels en onze eenduidige, zonder franje manier van werken helpt ons om spectaculair voordeel direct door te kunnen geven aan onze klanten. Verwacht dus geen sjieke extra’s in onze winkels – enkel geweldige merken, mode, prijzen en kwaliteit. Dit alles stelt ons in de gelegenheid om jullie een wenselijke en snel veranderende mix van een kwalitatief assortiment aan te kunnen bieden, altijd met een geweldige waarde. Dus wat jouw stijl ook is, klassiek, ingetogen of uitgesproken, we weten zeker dat je iets leuks, unieks en speciaals vindt tegen een goede prijs. Elke keer weer.

top arrow